Politică

Mătieș crede că Iohannis vrea să-i facă pe toți copiii homosexuali

Senatorii PNL, PSD și UDMR au votat, joi, în Parlament, împotriva modificărilor cerute de președintele Iohannis și în favoarea proiectului așa cum a mers el la promulgare anul trecut. Parlamentarii USR au venit cu amendamente, însă toate acestea au picat la vot.

Este vorba despre legea care a înlocuit sintagma „educația sexuală” și cu „educația sanitară” din Legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului. Anul trecut, legea care a fost întoarsă de președintele Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă miercuri în comisia de muncă din Senat, singurii care au susținut-o fiind senatorii USR.

Senatorul PSD Călin Gheorghe Matieș a scris pe Facebook că „a fost o luptă pe viață și pe moarte” pentru respingerea cererii de reexaminare. „Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării (după cum o cere OMS), dar pericolul din spate este altul, mult mai grav”, afirmă el.

Mătieș anunță pe contul său de Facebook că a luptat eroic: „Astăzi a fost o luptă pe viață și pe moarte de-a dreptul. După cum mulți știți, Iohannis a trimis în Parlament pentru reexaminare Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului”.

„Mai pe românește”, explică Mătieș în continuare, „disputa cu privire la educația sexuală în școli! Din fericire, în comisia de muncă am reușit să respingem cererea lui Iohannis. Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării (după cum o cere OMS), dar pericolul din spate este altul, mult mai grav. Se vede deja în țări ca și Canada sau SUA: copiii să fie ghidați spre homosexualitate! USR lasă impresia uneori că este plătit de ONG-urile LGBT. Altfel nu îmi explic…”

Potrivit cercetătorilor care au studiat problematica educației sexuale, statul român pierde anual peste 33 de milioane de euro din lipsa educației sexuale în școli. Un studiu realizat de Adriana Radu, președinta Asociației „Sexul versus Barza”, unul din 4 adolescenți suferă de o boală cu transmitere sexuală din cauza sexului neprotejat. În plus, România este pe primul loc în Europa la numărul de sarcini în rândul mamelor minore, are cel mai mare număr de tineri infectați cu HIV și cea mai mare mortalitate în rândul mamelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.