Social

Patru noi rute Wizz Air debutează de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Zboruri noi de pe Aeroportul din Cluj spre destinații de vacanță din Italia și Grecia.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat lansarea a patru noi destinații de vacanță spre Grecia și Italia, respectiv Mykonos, Zakynthos, Creta – Chania și Catania – Sicilia, operate de către compania aeriană Wizz Air, de pe Aeroportul Internațional Cluj, în sezonul de vară 2021.

Dacă în ultimii ani, pasagerii au mai avut ocazia să călătorească spre Creta – Chania și Zakynthos, prin intermediul zborurilor charter, Mykonos și Catania – Sicilia reprezintă noutăți absolute pentru Aeroportul Clujean.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj se află printre primele 5 baze ale companiei Wizz Air de pe care se lansează zboruri spre noua destinație de vacanță, Mykonos, operată începând de astăzi, 11 iunie, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

De asemenea, și zborul spre Catania – Sicilia va fi operat în premieră începând din 12 iunie și reprezintă a 6-a destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari. Zborul va fi operat în zilele de marți și sâmbătă, respectiv cu două frecvențe pe săptămână.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.