Politică

Premierul Cîțu, în vizită la Meteș. I-a făcut campanie liberalului Daniel Sânzâiană

La Alba Iulia, premierul Florin Cîțu a vizitat un centru de vaccinare și s-a întreținut cu directorul executiv al DSP Alba, Alexandru Sinea

Premierul Florin Cîțu a fost prezent joi în satul Tăuți, comuna Meteș, din județul Alba, pentru a-l susține pe candidatul liberal Daniel Sânzâiană la alegerile locale parțiale care vor avea loc aici în data de 27 iunie.

Însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, europarlamentarii Mircea Hava și Rareș Bogdan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prefectul Nicolae Albu, parlamentari de Alba, prim-ministrul Florin Cîțu a străbătut la pas principalele străzi din satul Tăuți.

Actualul viceprimar, candidat la funcția de primar la alegerile din 27 iunie, Daniel Sânzâiană i-a solicitat premierului sprijin pentru construirea unui nou pod peste râul Ampoi, cel folosit în prezent de localnici fiind unul, în mare parte, din traverse de lemn.

Fostul primar al comunei Meteș, liberalul Daniel Cosmin Opruța, a decedat la începutul acestui an din cauza CoViD-19.

La alegerile din 27 iunie s-au înscris în competiție patru candidați, din partea PNL, PSD, PMP și un independent.

Premierul Florin Cîțu s-a aflat joi în județul Alba, prilej cu care a vizitat o companie din Petrești – Sebeș, Elis Pavaje SRL, și un punct mobil de vaccinare din Alba Iulia.

De asemenea, Cîțu a avut și o întâlnire cu membrii Biroului Politic Județean al PNL Alba.

Întrebat dacă a reușit să îi convingă pe liberalii din Alba să îl susțină la alegerile pentru funcția de președinte al partidului, Florin Cîțu a opinat că, în condițiile în care a „convins o Românie” pentru a fi prim-ministru, este „mai simplu” să-și convingă colegii să îl susțină la conducerea PNL.

„Vă dați seama: cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru, deci ca să fiu susținut de coaliție. Cred că este mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”, a afirmat Florin Cîțu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.