Economie

Șase rețineri în dosarul furtului de combustibil de la benzinărie

Șase angajați ai benzinăriei de la care ar fi fost sustrasă, în total, o cantitate de peste o mie de litri de combustibil, au fost reținuți pentru furt calificat, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„În urma perchezițiilor care au avut loc ieri, 17 iunie, la persoane bănuite de furt, au fost indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil. Cele șase persoane conduse la sediul Poliției au fost reținute și vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, arată sursa citată.

Joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat opt percheziții, toate în județul Alba, la o stație de carburanți și la domiciliile a șase angajați ai stației, bănuiți de furt calificat.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie, angajații unei stații de carburanți, cu complicitatea unor șoferi de camioane care ar fi intrat în stație pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane și l-ar fi comercializat către diverse persoane”, a mai informat IPJ.

Cu ocazia perchezițiilor, a fost identificată și indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil, în legătură cu care există suspiciunea că provine din furt.

Suspecții au vârste cuprinse între 19 și 44 de ani și sunt din Aiud, Ocna Mureș și comuna Unirea.

Furt de motorină. Percheziții la persoane bănuite de furt de combustibil

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.