Economie

Rabla Electrocasnice. Peste 50.400 de vouchere aprobate în etapa a III-a a programului

Mentenanta aer conditionat preturi

Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat 50.480 de vouchere în etapa a III-a a Programului Rabla pentru electrocasnice, din care 25.960 vouchere pentru aspiratoare, 14.519 vouchere pentru aparate de aer condiționat și 10.001 vouchere pentru uscătoare de rufe, informează Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

AFM a publicat pe site-ul propriu lista solicitanților aprobaţi în această etapă.

Voucherele au termen de valabilitate de 15 zile de la data publicării listei și se pot folosi fie în magazinele fizice, prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele online, prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Lista comercianţilor la care pot fi utilizate voucherele este publicată pe site-ul AFM, la adresa: https://www.afm.ro/rabla_electrocasnice_comercianti_validati.php.

„Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI și declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM, în aplicaţia informatică, până la momentul utilizării voucherului. După parcurgerea tuturor etapelor de selecţie a voucherelor, sumele aferente voucherelor generate și neutilizate redevin disponibile. Ulterior, se poate relua întreaga procedură de selecţie pe etape, inclusiv etapa de înscriere în program/creare de cont”, precizează sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.