Politică

Alegerile din Ciuruleasa, câștigate de PSD cu peste 73%

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD), Marius Ioan Cioară, a câștigat alegerile pentru funcția de primar al comunei Ciuruleasa, cu peste 73%.

„Dorința oamenilor din comuna Ciuruleasa a fost pentru continuitate, pentru o echipă care va munci continuu pentru îmbunătățirea calității serviciilor publice, pentru o administrație de stânga performantă”, a postat, duminică seara, pe Facebook, președintele interimar al PSD Alba, deputatul Radu Marcel Tuhuț, fostul edil al comunei din Apuseni.

Acesta a adăugat că „bucuria rezultatelor alegerilor locale parțiale, la Ciuruleasa, este direct proporțională cu determinarea de a face treabă pentru comunitate. Mă bucur că Marius este succesorul meu și, așa cum am promis, vom lucra în echipă, iar dezvoltarea comunei va continua cu el primar și cu mine parlamentar”.

Potrivit rezultatelor provizorii de pe site-ul Autorității Electorale Permanente, în Ciuruleasa, candidatul PSD a obținut 76,80% din voturile valabil exprimate la secția de votare nr. 235 și 71,54% la secția nr. 236.

Pentru postul rămas vacant după alegerea lui Tuhuț în Parlamentul României au candidat patru persoane, de la PSD, USR, PNL și PMP.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.