Sport

CS Unirea Alba Iulia a dominat categoric Campionatul Național de Marș: Aur și argint pentru Ana Rodean și Mihaela Acatrinei

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia s-a impus categoric în proba feminin, senioare, a Campionatului Național de 20 de kilometri marș, organizat duminică la Pitești. Ana Rodean a obținut medalia de aur, iar Mihaela Acatrinei a câștigat medalia de argint. Grație rezultatelor celor două sportive, CS Unirea Alba Iulia a câștigat proba pe echipe.

Sportivele noastre au înregistrat rezultate foarte bune și la tineret (under 23) și junioare (under 20). În total, la acest campionat, CS Unirea Alba Iulia a obținut șase medalii.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Național de Marș, la feminin:

  • Ana Rodean – locul 1 la senioare (medalie de aur), cu timpii 1:43:10;
  • Mihaela Acatrinei – locul 2 la senioare (medalie de argint), cu timpii 1:45:08;
  • Georgeana Jid – locul 2 la tineret (medalie de argint), cu timpii 1:57:38, (în clasamentul senioarelor a ocupat locul 5);
  • CS Unirea Alba Iulia – locul 1 (medalie de aur) în proba pe echipe, feminin senioare.
  • Lizi Sunzuiană – locul 2 la junioare (medalie de argint) și locul 3 la tineret (medalie de bronz), cu timpii 2:01:32 (în clasamentul senioarelor a ocupat locul 6).

Sportiva Lizi Sunzuiană are dublă legitimare: CS Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia.

Atleta este antrenata de Mihaela Vlas, iar celelalte sportive sunt pregătite de către Gabriel Avram.

„Mărșăluitoarele din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune, la finalul unui sezon foarte încărcat. Ana Rodean și Mihaela Acatrinei au participat la 6 competiții, în ultimele 4 luni de zile, pe distanțe care cumulează peste 100 de kilometri pentru fiecare sportivă. La acestea se adaugă mii de kilometri parcurși la antrenamente și în cantonamente”, a spus antrenorul Gabriel Avram.

„De apreciat este și prestația tinerelor sportive care, datorită timpilor buni, au obținut medalii importante la categoriile lor de vârstă – junioare și tineret – și s-au clasat pe poziții foarte bune în clasamentul senioarelor. Felicit toate sportivele participante și pe antrenorii lor”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

La Campionatul Național de Marș de la Pitești cele 4 sportive de la CS Unirea Alba Iulia s-au clasat în primele 6 senioare ale țării. Cumulat, la această competiție, CS Unirea Alba Iulia a obținut șase medalii dintre care două de aur, trei de argint și una de bronz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.