Social

Tânăr arestat pentru violarea unui minor

Un tânăr acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu un minor, prin constrângere fizică, a fost arestat preventiv, potrivit unui comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj.

Potrivit sursei citate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și a solicitat instanței de judecată, respectiv Judecătoriei Blaj, arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Judecătoria Blaj a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.06.2021 și până la data de 27.07.2021 inclusiv. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 26.06.2021, prin constrângere fizică, inculpatul a întreținut raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră”, se arată în comunicat.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale, precizează procurorii.

Urmărirea penală este efectuată de organele de cercetare penală din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Blaj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.