Mozaic

Festivalul Neversea se amână pentru 2022. Ce faceți dacă ați cumpărat deja bilete?

Festivalul Neversea se amână până în 2022, au anunțat vineri organizatorii pe rețelele de socializare, din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele reglementări impuse de pandemie.

„Am vrea să știți că am încercat cu adevărat tot ce ne stă în putere (și câteva lucruri mai mult) pentru a vă aduce pe insula viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare ireală”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook.

Aceștia susțin că au analizat inclusiv posibilitatea ca festivalul să fie mutat în toamnă.

„După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să facă compromisuri în experiențele avute, nici publicul, nici membrii echipelor tehnice și nici artiștii. (…) Deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm Neversea pentru vara anului 2022”, au precizat organzatorii într-o postare pe Facebook.

Cei care au cumpărat bilete vor primi notificări despre opțiunile lor prin e-mail despre pașii pe care trebuie să îi urmeze, au mai anunțat organizatorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.