Sport

Bogdan Andone intenționează să înființeze o școală de fotbal la Aiud

Fostul fotbalist aiudean Bogdan Andone, actualmente antrenor, a depus o cerere prin care dorește să intre într-o asociere cu municipalitatea cu scopul dezvoltării unui teren de minifotbal sintetic pe actualul teren de handbal din Parcul Municipal Aiud și înființării unei școli de fotbal pentru copii din Aiud, informează Primăria Aiud.

„Ne bucură nespus că un om de fotbal care a trecut pe la echipe precum Rapid București, FCSB, Astra Giurgiu, Apollon Limassol, Farul Constanța sau Sportul Studențesc, în calitate de fotbalist sau antrenor, intenționează să investească în municipiul Aiud. Cu siguranță comunitatea aiudeană va avea de beneficiat de pe urma unei astfel de asocieri. Drept urmare, executivul local își exprimă întreaga deschidere față de această inițiativă”, se arată într-o informare publică realizată de instituție.

Cererea a fost prezentată consilierilor locali întruniți în ședința ordinară de săptămâna trecută. În perioada următoare vor fi stabiliți termenii și condițiile asocierii, urmând ca forma finală să fie supusă votului în Consiliul Local Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.