Social

Tânăr din Aiud cercetat pentru violare de domiciliu și distrugere

Polițiștii din Aiud îl cercetează pe un tânăr de 26 de ani din Aiud pentru distrugere și violare de domiciliu, după ce a pătruns în locuința unei persoane vârstnice din aceeași localitate.

În seara zilei de 2 iulie 2021, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în seara zilei de 1 iulie, a fost victima unei infracțiuni.

Din cercetări a rezultat că un tânăr din Aiud, ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa și, folosindu-se de violență, ar fi încercat să îl determine să îi dea banii pe care îi avea în casă. Ulterior, acesta ar fi părăsit locuința victimei, fără să obțină banii.

Tânărul este cercetat și pentru fapte de distrugere și violare de domiciliu, săvârșite tot în seara zilei de 1 iulie, când ar fi pătruns în curtea unei familii din Aiud și ar fi distrus geamurile locuinței, pe motiv că nu i-ar fi dat bani de băutură.

În cursul zilei de 3 iulie 2021, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud și ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de tâlhărie calificată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.