Social

Un preot care a omorât o fată de 15 ani vrea 10 mil. € pentru condițiile din închisoare

Un fost preot din județul Bistrița Năsăud cere 10 milioane de euro despăgubiri pentru condițiile din închisoare.

Fostul preot a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a omorât o fată de 15 ani într-un apartament din Mamaia. Crima oribilă s-a petrecut în 2015, atunci când bărbatul se afla la mare și ar fi contactat-o pe minoră pe rețelele de socializare pentru a întreține relații sexuale.

Preotul vrea acum 10 milioane de euro despăgubiri pentru condițiile de la Penitenciarul Arad. Deținutul s-a plâns de faptul prețurile la magazinul din penitenciar și de faptul că produsele au o calitate îndoielnică.

Bărbatul s-a plâns că din 2016 și până în prezent a fost obligat să stea într-o camera înghesuită în care se fumează și nu a beneficiat de cel puțin 4 metri de spațiu. El a reclamat că în alte celule sunt ploșnițe și gândaci, iar paturile sunt prea mici și neconforme. Bărbatul a mai reclamat și lipsa aerului condiționat, dar și apariția mucegaiului. Lipsa apei calde în camera și toaletă separată au fost alte două nemulțumiri prezentate de bărbat.

Tribunalul din Constanța l-a condamnat pe bărbat la 12 ani de închisoare pe 12 octombrie 2015, dar el a făcut apel. Condamnarea a rămas definitivă după ce i-a fost respins apelul pe 18 ianuarie 2016.

Bărbatul și-a cunoscut victima pe internet, iar cei doi și-au dat întâlnire într-un apartament închiriat din Mamaia. Fostul preot a mărturisit că tânăra i-ar fi spus că este majoră, dar de fapt ea era minoră. Cei doi nu s-au înțeles când a venit vorba de tariful pentru relațiile intime și fata l-a amenințat că îl va reclama la Poliție. Fostul preot s-a enervat atunci și a strangulat-o pe fată cu un cablu electric.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.