Social

ANPC încurajează turiștii de pe litoral să semnaleze orice neregulă

Echipele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor se află în perioada aceasta pe litoral pentru a se asigura că sănătatea oamenilor nu este pusă în pericol, potrivit unui comunicat remis, joi, Agerpres.

Reprezentanții instituției încurajează oamenii să semnaleze orice neregulă, pentru ca vacanța tuturor să fie în siguranță.

„Comandamentul de pe litoral este activ în fiecare an și își propune să fie un model de succes pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Intensificarea prezenței echipelor ANPC pe litoral reprezintă dorința președintelui ANPC, domnul Claudiu Dolot, de a aduce instituția mai aproape de consumatori și de a fi și mai prezenți acolo unde este cazul, dar mai ales acolo unde sunt cetățenii”, mai spun oficialii ANPC.

Aceștia avertizează că perioadele de concedii se pot transforma imediat în momente mai puțin plăcute dacă nu sunt respectate o serie de reguli cunoscute de operatorii economici.

„Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor își dorește să fie un partener în sfera de consiliere pentru operatorii economici, dar recurge la toate mijloacele legale atunci când se demonstrează că nu sunt respectați consumatorii”, se mai spune în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.