Administrație

Guvernul va decide joi asupra ajutorului de urgență pentru Arieșeni

Fotografie de arhivă

Guvernul urmează să aprobe o hotărâre pentru scoaterea din rezervele de stat și acordarea imediată ca ajutor umanitar intern de urgență pentru înlăturarea urmărilor inundațiilor de la Arieșeni.

Guvernul va aproba în ședința de joi scoaterea din rezervele de stat și acordarea imediată ca ajutor umanitar intern de urgență, cu titlu gratuit, a cantității de 10.000 litri motorină, în limita sumei de 31.654 lei, necesară desfășurării măsurilor de intervenție operativă pentru protecția populației afectate de urmările distructive ale inundațiilor de pe raza comunei Arieșeni, județul Alba, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Guvernului privind proiectele de acte normative de pe agenda ședinței.

În aceeași ședință, guvernul urmează să aprobe o hotărâre pentru suplimentarea numărului maxim de posturi în cadrul DIICOT, precum şi un act normativ referitor la indicatorii de incluziune socială.

De asemenea, Executivul urmează să aprobe, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile pe întreg teritoriul țării, începând cu data de 12 iulie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.