Administrație

Primarul Pleșa reia întâlnirile cu locuitorii orașului. Joi s-a întâlnit cu foștii vecini

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat că va relua întâlnirile cu membrii comunității, eveniment asumat sub sloganul „Primarul vine pe strada ta!”

„Iată că, datorită îmbunătățirii condițiilor epidemiologice, reușim, treptat, să ne reluăm vechile îndeletniciri, una dintre ele fiind campania «Primarul vine pe strada ta!», scrie pe contul său de Facebook Pleșa, care, „cu bucurie”, s-a întâlnit joi cu „albaiulienii care locuiesc în zona Vasile Goldiș și cu foștii mei vecini din blocul 13B, oameni lângă care am trăit 12 ani”.

Primarul descrie astfel întâlnirea cu foștii vecini: „Bucuria a fost și mai mare când am văzut interesul lor legat de comunitatea din care facem parte și numărul mare de participanți la întâlnire. Locuitorii din zonă și-au exprimat dorința de a păstra o zonă verde între două blocuri, în detrimentul unui părculeț cu alei pavate. Astăzi a fost un exemplu de exercițiu democratic și cred că asta înseamnă o administrație participativă, administrație care ia deciziile în funcție de dorințele cetățenilor”.

Primarul Gabriel Pleșa promite că va avea astfel de întâlniri în mod regulat, „o dată la două săptămâni sau ori de câte ori voi fi solicitat de către albaiulieni”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.