Social

Se întrerupe furnizarea apei în zona Teiuș–Unirea–Ocna Mureș, pentru aproximativ două zile

Primăria orașului Teiuș anunță că, din cauza unor avarii provocate de constructorul Autostrăzii Sebeș-Turda, compania Apa CTTA Alba întrerupe furnizarea apei potabile, începând cu ora 11, în mai multe localități.

Este vorba despre localitățile Teiuș, Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Gârbova de Jos, Rădești, Mirăslău, Decea, Unirea, Noșlac, Ocna Mureș.

Este posibil, potrivit reprezentanților Apa CTTA Alba, să fie afectate și localitățile Băgău, Lopadea Nouă și Hopârta.

Din cauza lucrărilor „deosebit de complexe”, reprezentanții furnizorului de apă estimează că lucrările ar putea dura aproximativ 40 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

„La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții să folosească apa numai în scopuri menajere”, se mai arată în înștiințare.

Consumatorii pot anunța eventualele perturbări și zonele în care acestea ar putea apărea la dispeceratul operatorului, la numărul de telefon 0258 834 501.

One Comment

  1. Pingback: Întreruperea apei potabile afectează și Aiudul – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.