Politică

Primarul Cristian Dan Pașca a fost reconfirmat în fruntea organizației liberale din Câmpeni

Cristian-Dan Pașca (al doilea din stânga), alături de alți membri ai familiei liberale

Primarul Cristian Dan Pașca a fost reconfirmat, marți, în fruntea organizației liberale din Câmpeni, în urma alegerilor din organizația locală a PNL.

„Marți, 13 iulie 2021 a fost o zi deosebită pentru mine și colegii de la PNL Câmpeni”, a scris primarul orașului Câmpeni pe contul său de socializare, precizând că „s-au ales vicepreședinții și noul birou politic. Colegii mei din PNL Câmpeni m-au reales în funcția de președinte”.

Pașca spune că a avut „un scor bun” la ultimele alegeri europarlamentare, parlamentare și locale. Potrivit liberalului, „rezultatele alegerilor au demonstrat că cetățenii orașului nostru au încredere în noi”.

„Așteptările fiecărui locuitor al orașului sunt mari. Câmpeniul are nevoie de o infrastructură modernă, educație și sănătate de calitate, investitori dar și sprijin pentru afacerile locale, locuri de muncă stabile, promovarea culturii și a tradițiilor noastre, sprijin pentru fermieri, pentru tineri, dezvoltarea turismului și multe alte investiții”, a mai transmis primarul Pașca.

Mai mult, Cristian Dan Pașca își propune să câștige și alegerile locale din anul 2024. „Îmbinând activitatea politică cu cea administrativă, țelul meu este ca în 2024 să câștigăm din nou alegerile locale, să avem majoritate în Consiliul Local, să avem viceprimar PNL și să administrăm orașul în așa fel încât pe termen lung să realizăm o dezvoltare durabilă”, a mai spus primarul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.