Sport

Naționala de volei feminin, prezentă la Blaj la un eveniment de promovare a Campionatului European

Naționala de volei feminin a României va fi prezentă pe 19 iulie, în municipiul Blaj, pentru a promova turneul final al Campionatului European, competiție la care țara noastră este co-organizatoare și care se va desfășura în perioada 18 august – 4 septembrie, potrivit unui comunicat transmis joi, Agerpres, de autoritățile locale.

„Echipa națională de volei feminin a României se va afla la Blaj luni, 19 iulie, începând cu ora 12,00, pentru a promova turneul final al Campionatului European de volei feminin, competiție la care țara noastră este co-organizatoare. Cu această ocazie, va fi prezentat și trofeul Campionatului European de volei feminin, în cadrul evenimentului care va fi găzduit de Palatul Cultural Blaj. La întâlnirea cu echipa națională sunt invitați toți iubitorii de sport din municipiul Blaj. Dacă în 2018 ei au avut posibilitatea de a se fotografia cu trofeul Ligii Campionilor, acum blăjenii vor putea să facă același lucru alături de cupa ce va fi oferită celei mai bune echipe naționale din Europa”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, echipa națională de volei feminin a României este prima națională de sporturi de echipă care se va afla la Blaj, „într-un oraș care a devenit, în ultimii zece ani, un pol al voleiului feminin românesc, grație performanțelor interne și europene realizate de CSM Volei Alba Blaj”.

Intrarea la eveniment este liberă.

Organizatorii evenimentului sunt Federația Română de Volei, Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba și CSM Volei Alba Blaj.

Turneul final al Campionatului European de volei feminin se va desfășura, în perioada 18 august – 4 septembrie, în România (Cluj-Napoca), Serbia (Belgrad), Croația (Zadar) și Bulgaria (Plovdid).

La Cluj-Napoca se vor disputa, între 18 și 25 august, meciurile grupei D. România va întâlni, în ordine, Turcia, Suedia, Țările de Jos (Olanda), Finlanda și Ucraina. Primele patru clasate în grupă se vor califica în optimile de finală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.