Social

Carambol pe autostradă. 52 de autovehicule au fost prinse în coliziune, 57 de persoane au avut nevoie de intervenție medicală

Un carambol s-a produs vineri pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, a anunțat Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 București – Constanța, fiind implicate în total 52 de autoturisme în care se aflau 146 de persoane. În urma accidentelor produse, vineri, pe autostrada A2, 16 persoane au fost duse la spital, arată ultimul bilanț al ISU Dobrogea. În total, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, a informat Departamentul pentru Situații de Urgență. Au intervenit 160 de pompieri, paramedici, asistenți.

„După evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) și alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului”, precizează DSU pe pagina sa de Facebook.

Sursa citată menționează că vineri dimineața a fost anunțat, printr-un apel la 112, un accident rutier pe autostrada A2, în patru zone cuprinse între km 172-183.

Ultimul bilanț făcut public de ISU Dobrogea arată că, în urma evenimentelor rutiere petrecute vineri dimineață pe autostrada A2, 16 persoane au fost transportate la spital, iar alte 41 au fost asistate la fața locului.

Potrivit sursei citate, din cele 16 victime transportate la unități sanitare, 7 sunt copii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, a precizat că victimele au fost duse la Spitalul Județean Constanța și la Spitalul Municipal Medgidia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.