Social

„Tura” lui Lucian Mîndruță la Abrud, anulată de inundații

Lucian Mîndruță ar fi trebuit să pedaleze în acest weekend de la Abrud la Arieșeni, în contextul unei eveniment programat cu mai multă vreme în urmă. Vedeta media a anunțat cu câtva timp în urmă că anulează acest eveniment, întrucât „autorităților de acolo (de pe Valea Arieșului – nota red.) nu le mai arde de ture”.

Primăria orașului Abrud a anunțat și ea, sâmbătă, că evenimentul intitulat „Cu bicicleta în Apusenii Abrudului” sau „Tura cu bicicleta”, cum îi spune Lucian Mîdruță, a fost anulat.

„Cu gândul că veți înțelege decizia noastră, vă anunțăm că evenimentul anunțat de Dl. Lucian Mîndruță – Cu bicicleta în Apusenii Abrudului – a fost anulat. Îi mulțumim pentru înțelegere, iară vouă, tuturor celor care vă doreați să participați, vă cerem clemență. Atât condițiile meteo cât și calamitățile deja produse pe brațul Arieșului superior sunt factorii care ne-au impus această soluție temporară”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a instituției.

Instituția din Abrud promite să revină „cu detalii pentru o posibilă reprogramare”.

„Până atunci gândurile noastre bune și toată energia se îndreaptă spre cei care se află în suferință, atât în Abrud cât și în toată Țara Moților”, se mai arată în informarea publică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.