Politică

Radu Marcel Tuhuț: „Prioritatea numărul 1 devine protejarea vieții și a sănătății”

Social democratul Radu Tuhuț, la o discuție cu alegătorii

Președinte interimar al PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț anunță că, împreună cu echipa social-democraților din județ, se află „alături de oamenii din Apuseni” care au fost afectați de inundații și de viiturile puternice.

„Foarte mulți oameni din Munții Apuseni trec, în aceste zile, prin momente extrem de dificile, în urma inundațiilor devastatoare ce le-au distrus locuințele și terenurile. Este absolut îngrozitor să vezi cum agoniseala de o viață este pur și simplu ‘măturată’ de furia apelor într-un timp atât de scurt. În astfel de clipe, prioritatea numărul 1 devine protejarea vieții și a sănătății. Am fost, cu echipa PSD Alba, alături de oamenii din Apuseni imediat după tragediile care s-au abătut asupra lor. Știu că ajutorul pe care îl oferim, raportat la dezastrul existent, este mic, dar în calitate de președinte interimar nu pot să nu le mulțumesc public colegilor din PSD Alba pentru că s-au implicat în aceste zile și vor să o facă în continuate. Știu că nu au astfel de așteptări, deoarece au făcut totul din suflet, empatie și convingere. Pentru mine, însă, au fost un exemplu de implicare și solidaritate”, afirmă liderul PSD Alba, potrivit unui comunicat transmis duminică.

Radu Marcel Tuhuț a subliniat că social-democrații sunt conștienți că oricând cineva poate fi în situația disperată în care munca de o viață să îi fie distrusă în urma unei calamități și, de aceea, încă din prima zi a inundațiilor a făcut un apel public la toți primarii și parlamentarii din județ să îi ajute cum pot pe cei deznădăjduiți.

Totodată, liderul PSD Alba își exprimă aprecierea față de salvatorii care au intervenit în sprijinul populației sinistrate. „Nu pot trece cu vederea implicarea salvatorilor, profesioniștilor din domeniu și a tuturor voluntarilor. Pentru mulți, sacrificiul extrem și punerea propriei vieți în pericol, pentru salvarea semenilor, este parte a meseriei”, spune Radu Marcel Tuhuț.

Președinte interimar al PSD Alba precizează că și-a întrerupt activitățile programate pentru următoarea perioadă și va rămâne alături de cei afectați care își pun speranța în semenii lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.