Social

Circulația rutieră pe DN 74A, redeschisă între Abrud și Câmpeni, cu restricții de tonaj și viteză

Circulația rutieră pe DN 74A, blocată între orașele Abrud și Câmpeni în urma viiturilor produse joi, a fost reluată în cursul serii de duminică, cu restricții de tonaj și de viteză pe sectoarele afectate de aluviunile depuse pe carosabil.

„Circulația pe DN 74A, Câmpeni – Abrud, a fost reluată pe ambele sensuri, având restricție de tonaj, de 7,5 tone, din motive de siguranță”, a anunțat, duminică seara, Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

De asemenea, CNAIR a informat, pe pagina sa de Facebook, că sunt și restricții de viteză pe sectoarele afectate de viituri.

„Pe sectoarele afectate de viituri se circulă cu restricții de tonaj (7,5 tone) și de viteză (30 km/h). Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudență și să respecte restricțiile instituite”, precizează sursa citată.

Ca urmare a fenomenelor meteo-hidrologice produse joi pe DN 74A, partea carosabilă a fost acoperită de aluviuni, material lemnos și bucăți de stâncă desprinse din versant pe mai multe sectoare. Traficul a fost închis, iar circulația între Abrud și Câmpeni a fost posibilă în ultimele zile doar pe rute alternative, inclusiv prin județele Hunedoara și Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.