Social

Primăria Teiuș organizează un concurs pentru bicicliști

Primăria orașului Teiuș organizează în data de 20 august 2021, prima ediție a concursului „Teiuș Bike – Împreună în natură”.

La concurs poate participa orice persoană din Teiuș, cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, care corespunde cerințelor regulamentului de concurs.

Concursul se va desfășura pe grupe de vârstă, pe un traseu ce va cuprinde orașul Teiuș și satele aparținătoare, stabilit de organizatori, unul din principalele obiective ale concursului este de a pune în valoare, sloganul „Mișcarea înseamnă sănătate” și nu în ultimul rând să ne cunoaștem mai bine orașul și împrejurimile.

Înscrierea se face în perioada 19 iulie – 9 august 2021, la sediul Primăriei Teiuș.

Prin excepție, în funcție de numărul de participanți, organizatorii vor da posibilitatea și la înscrierea concurenților în ziua competiției, cu o oră înaintea începerii startului, la Casa de Cultură a orașului Teiuș, locul începerii acțiunii.

Ordinea înscrierii va reprezenta și ordinea pe liniile de start, primii înscriși vor lua startul în primele linii.

La înscriere, participantul va prezenta actul de identitate și va completa o declarație pe propria răspundere, totodată cei care nu au împlinit 18 ani, pe lângă declarația mai sus menționată, vor avea nevoie și de acordul scris al parintelui sau a tutorelui, prin care acesta își dă consimțământul participării la competiție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.