Administrație

Primarul Pleșa anunță că nu va semna recepția lucrărilor de reabilitare termică din strada Livezii

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, anunță că nu va semna recepția lucrărilor de reabilitare termică făcute „de mântuială”.

„S-a început recepția finală la mai multe lucrări în această perioadă. Este și cazul lucrărilor de reabilitare termică clădirilor de locuințe clective de pe strada Livezii la Bl8, pe strada Orizontului la D3 și D4 și pe Șincai la D2 si D3”, scrie edilul pe pagina sa de socializare. Potrivit acestuia, „colegii din cadrul Primăriei Alba Iulia au discutat cu toți proprietarii pentru a afla nemulțumirile și concluzia a fost că unele lucrări au fost făcute mântuială. La aceste blocuri de mai sus lucrările nu au fost recepționate fiindcă există neconformități”.

„Am atras atenția public încă de mai bine de 2 luni asupra faptului că nu voi accepta lucrări prost făcute în cadrul proiectelor de anvelopare a clădirilor rezidențiale din Alba Iulia. Vreau să fiu foarte clar, fără să mi-o ia nimeni în nume de rău: nu voi accepta lucrări neconforme! Este inadmisibil să fie probleme cu infiltrațiile sau soluții tehnice prost alese care nu respectă proiectul!”, mai precizează Gabriel Pleșa

Primarul mai spune că știe că „multe proiecte au fost începute înainte de venirea mea la Primăria Alba Iulia, dar nu voi accepta această scuză. Nu știu dacă alții obișnuiau să închidă ochii sau nu, dar formația mea profesională impune alte rigori. Iar când proprietarii nu sunt mulțumiți de calitatea lucrărilor, iar deficiențele se văd pe teren, pentru mine lucrurile sunt clare”.

„Nu cer decât corectitudine. Fiecare să își facă treaba pentru care este plătit! Firmele care, astăzi, lucrează în Alba Iulia nu o fac gratis!”, mai spune Pleșa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.