Social

Armata intervine la Ocoliș și Sohodol pentru ajutorarea populației afectate de inundații

Fotografie de arhivă

Militari din cadrul Batalionului 136 Geniu din Alba Iulia continuă și vineri intervențiile în sprijinul populației din zonele afectate recent de inundații din județul Alba.

„Zece militari cu două mijloace tehnice din cadrul Batalionului 136 Geniu din Alba Iulia desfășoară vineri, 23 iulie, misiuni în localitățile Ocoliș și Sohodol pentru deblocarea căilor de acces și pentru îndepărtarea aluviunilor din gospodăriile localnicilor. Angajați ai MApN au mai acționat în aceeași zonă joi, 22 iulie, cu 15 militari și trei mijloace tehnice”, se menționează într-un comunicat transmis Agerpres de către Ministerul Apărării Naționale.

Potrivit sursei citate, militarii Batalionului 136 Geniu îndeplinesc, din data de 17 iulie, misiuni de intervenție în zonele afectate de inundații din județul Alba. Până în prezent au fost implicați în ajutarea populației afectate de inundații circa 130 de militari, cu 14 mijloace tehnice.

Mai multe localități din Alba, cu deosebire din zona Apusenilor, au fost afectate recent de inundații, unele istorice, cum este cazul localității Ocoliș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.