Administrație

Poliția locală Teiuș vânează cetățeni care aruncă gunoiul în locuri nepermise

Foto: Primăria orașului Teiuș

Primăria orașului Teiuș reclamă nerespectarea, de către unii cetățeni, a locurilor de depozitare a deșeurilor menajere, amenințându-i pe contravenienți cu aplicarea unor sancțiuni maxime prevăzute de dispozițiile legale.

„În total dispreț și nepăsare față de eforturile administrației locale din Teiuș, avem din păcate concetățeni ce (care – nota red.) aruncă la întâmplare gunoiul menajer!”, se arată într-o informare publicate pe pagina de Facebook a instituției. „Astfel, în data de 23-07-2021, polițiștii locali teiușeni au identificat-o pe R.E.C. de 30 de ani din Teiuș, care a aruncat saci de gunoi plin cu deșeuri în albia Văii Geoagiului, aval pod piață, fapt pentru care i s-a aplicat sancțiunea maximă prevăzută de HCL 17/2021! Cu aceasta ocazie a fost identificat și C.C.N. de 35 de ani din Teiuș care a fost sancționat la fel cu sancțiunea maximă pentru lipsa contractului de salubrizare!”, mai transmit reprezentanții autorității locale.

Aceștia mai precizează că, „de asemenea a fost identificată și o societate comercială din Teiuș care (a – nota red.) aruncat gunoi gunoi (sic!) în containerele destinate colectării selective de PET-uri și doze de aluminiu, societate care a fost sancționată de asemenea contravențional!”

Reprezentanții Primăriei Teiuș fac „un apel foarte serios tuturor cetățenilor orașului de a face front comun împotriva celor ce-și (care-și – nota red.) bat joc de munca noastră, de dorința de a trăi într-un oraș curat și nu în ultimul rând de sănătatea noastră și de mediul înconjurător, sesizând la telefonul Poliției Locale Teiuș 0726/128638, la primăria Teiuș, 0258/851101”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.