Administrație

Școala din Răhău a fost modernizată cu o finanțare nerambursabilă

Primăria municipiului Sebeș se pregătește să recepționeze obiectivul de investiții „Reabilitare Școala Gimnazială Răhău”, care a beneficiat de ample lucrări de modernizare, anunță Primăria Sebeș.

„Înfățișarea clădirii, așa cum era fotografiată în anul 2016, a devenit o amintire. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 2.898.345,97 lei (inclusiv TVA). Reamintim că în luna septembrie a anului 2016, Primăria Municipiului Sebeș depunea la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice proiectul «Reabilitare Școală Gimnazială Răhău», care a fost selectat pentru o finanțare nerambursabilă de 2.595.779,36 lei (cu TVA), prin Programul Național de Dezvoltare Locală”, se arată în informarea publică.

Proiectul prin care s-a modernizat școala și grădinița din Răhău a prevăzut: amenajarea de săli de clasă pentru desfășurarea învățământului din ciclul primar și gimnazial, crearea spațiului necesar învățământului preșcolar, modernizarea spațiilor necesare desfășurării tuturor activităților din procesul de învățământ în bune condiții, amenajarea grupurilor sanitare, realizarea sistemului de încălzire centralizat, amenajarea curții și terenului aferent școlii, precum și realizarea unei săli de sport.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.