Social

Bărbat de 51 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală asupra unei minore

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, dintr-un sat din Alba, este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce, în timp ce se afla într-un autobuz, ar fi pipăit, fără voia acesteia, o fată de 14 ani, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„Polițiștii din Alba Iulia îl cercetează pe un bărbat, de 51 de ani, din comuna Ciugud, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Se pare că, în seara zilei de ieri, 23 iulie 2021, în timp ce se afla într-un autobuz, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, de 14 ani, din Alba Iulia, pe care, împotriva voinței ei, ar fi pipăit-o”, a transmis IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta și luarea măsurilor legale.

Cu câteva zile înainte, un alt bărbat din Alba, de 31 de ani, a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Alba Iulia, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei femei pe care, împotriva voinței ei, ar fi luat-o în brațe.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 6 iulie, în jurul orei 12,30, în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei femei, de 35 de ani, pe care, împotriva voinței ei, ar fi luat-o în brațe și ar fi atins-o în zona intimă”, a informat IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.