Mozaic

Flashmob la Aiud de Ziua Imnului Național al României

Joi, de Ziua Imnului Național al României a fost realizat un Flashmob în zona pieței organizată în municipiul Aiud. Au fost interpretate, împreună cu publicul prezent, dansuri populare românești iar în final participanții au cântat Imnul Național al României.

Manifestarea, inedită atât pentru aiudeni cât și pentru cei prezenți la târgul săptămânal, s-a bucurat de aprecierile publicului și de aplauze prelungite.

Organizatorii evenimentului au fost Ansamblul Folcloric Doina Aiudului al Centrului Multicultural Liviu Rebreanu, împreună cu Primăria și Consiliul Local Aiud.

Flashmob este un termen provenit din engleză și desemnează o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o acțiune neobișnuită pentru o durată scurtă de timp – de obicei câteva minute –, după care grupul se împrăștie.

Flashmob-ul presupune ca acțiunea să fie spontană și concomitentă, să lase impresia că participanții nu se cunosc și înainte de acțiune să nu afișeze că se pregătesc să facă ceva neobișnuit. Toate acțiunile trebuie efectuate după scenariu, iar a sfârșitul evenimentului nu trebuie să rămână urme.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.