Social

Un motociclist din Sibiu dat dispărut a fost găsit mort într-o râpă pe Valea Sebeșului

Un motociclist din Cisnădie, despre a cărui plecare voluntară a fost sesizată joi Poliția din Sibiu, a fost găsit decedat într-o râpă din apropierea DN67C, pe Valea Sebeșului, fiind deschisă o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit moartea acestuia, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, într-o direcție necunoscută, a unui tânăr, de 31 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie. Polițiștii sibieni au fost sesizați de către soția tânărului cu privire la faptul că, în seara de miercuri, acesta a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a se plimba cu motocicleta personală, fără a mai reveni acasă.

Tânărul a fost găsit decedat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea DN 67C, pe raza satului Căpâlna, comuna Săsciori, în județul Alba.

„Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență. Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Polițiștii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului”, menționează IPJ Alba.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost extras din râpă de salvamontiști și pompieri militari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.