Administrație

Aiud: Amenzi pentru parcările ilegale. Astăzi, pentru parcarea pe spațiul verde

Primăria Aiud anunță că va avea „toleranță zero” față de parcările ilegale din oraș și că va sancționa fiecare faptă de acest gen. Mai mult, șoferul unui autoturism a avut supriza neplăcută de a fi invitat la Primărie pentru constatare și pentru a-și plăti amenda pentru parcarea pe spațiul verde din oraș.

„Am mai spus-o și o vom repeta ori de câte ori este cazul: vom avea zero toleranță pentru toți cei care degradează sau murdăresc domeniul public”, informează o postare de pe agina de socializare a Primăriei municipiului Aiud.

„Șoferul autoturismului din imagine a fost înștiințat de către Poliția Locală a municipiului Aiud pentru a se prezenta la sediul instituției în vederea constatării și tragerii la răspundere pentru fapta comisă”, mai precizează reprezentanții autorității locale.

Ei reamintesc că parcarea, circulația sau staționarea autovehiculelor pe zone verzi se sancționează cu amendă cuprinsă între 1000 și 1500 de lei.

One Comment

  1. Pingback: Primăria Aiud: Amenda de 1000 de lei pentru parcarea pe spațiul verde nu este o simplă sperietoare – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.