Economie

Ministrul Drulă crede că autostrada către aeroportul Târgu Mureș va fi terminată până la finalul anului

Stadiul lucrărilor la autostrada A3 Transilvania, segmentul care va face legătura între Târgu Mureș și aeroportul orașului, a ajuns la 70%, iar proiectul va fi gata până la finalul anului, a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, pe Facebook.

„Avans bun pe șantierul A3 Transilvania dintre Târgu Mureș și aeroport. Se lucrează bine pe autostrada care va face conexiunea dintre Tg. Mureș și aeroportul acestui oraș, ca dovadă că stadiul lucrărilor a ajuns acum la peste 70%. Segmentul de aproximativ 10 km face parte din Autostrada Transilvania Tg. Mureș – Cluj-Napoca – Oradea. (…) Proiectul început în iulie 2020 va fi gata până la finalul anului – îmbucurător, înainte de termen”, a menționat Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor a explicat că la acest segment se lucrează pe toate fronturile, inclusiv la finalizarea celor 9 poduri și pasaje.

„Aici se fac lucrări pe toate fronturile: se așterne stratul final de uzură; se lucrează la finalizarea podurilor și pasajelor (sunt 9, în total); și la semi-nodul rutier de la Ungheni + cele 2 sensuri giratorii prin care proiectul se conectează la Municipiul Tg. Mureș”, a precizat Cătălin Drulă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.