Economie

Incendiu la un depozit de PET-uri din Alba Iulia

Un depozit de deșeuri reciclabile din Alba Iulia a fost cuprins marţi de flăcări, fumul provocat de acesta putând fi observat de la câţiva kilometri distanţă.

„Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă și degajare mare de fum la un depozit de peturi. La prima evaluare, suprafaţa aproximativă pe care se manifestă incendiul este de 2.000 mp”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Pe lângă cele trei autospeciale cu apă și spumă și autoscara mecanică cu care intervin pompierii din Alba Iulia, au fost trimise în sprijin încă șase autospeciale de la ISU Sibiu, ISU Hunedoara, ISU Bihor, ISU Cluj, ISU Timiș.

„A fost transmis mesaj Ro-Alert”, au precizat cei de la ISU Alba.

La faţa locului s-au deplasat și Inspectorul Şef, prim adjunctul Inspectorului Şef și Grupa Operativă.

Traficul rutier a fost oprit în zonă, pe DN 1 la ieșirea din municipiul Alba Iulia către Teiuș, pentru desfășurarea intervenţiei de lichidare a incendiului care se manifestă la nivelul depozitului.

Fumul dens poate fi observat din centrul municipiului Alba Iulia. Depozitul este situat în marginea orașului, în imediata apropiere a unei fabrici de cablaje.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.