Social

Mașini dintr-un convoi de circ din Ungaria, depistate de polițiști în trafic deși erau radiate

Fotografie de arhivă

Mai multe autoutilitare dintr-un convoi aparținând unui circ din Ungaria, controlate de polițiștii din Sebeș, erau radiate din circulație, iar unul dintre șoferi nu deținea permis de conducere, potrivit unui comunicat transmis, marți, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

În cadrul unei acțiuni care a vizat creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația privind circulația pe drumurile publice, organizate pe raza municipiului Sebeș, polițiștii au controlat și mai multe autovehicule care aveau numere de înmatriculare ungurești și care făceau parte dintr-un convoi aparținând unui circ.

„Cu ocazia verificărilor, s-a constatat că una dintre autoutilitare era condusă de un tânăr de 27 de ani, din Ungaria, care nu deține permis de conducere. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. De asemenea, polițiștii au constatat că 5 dintre autoutilitarele care formau convoiul erau radiate din circulație”, se menționează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, față de conducătorii acestora cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.