Social

Două vârfuri de cartuș și un tub de cartuș au fost găsite lângă un tomberon

Fotografie de arhivă

Două vârfuri de cartuș și un tub de cartuș, precum și o grenadă de panoplie au fost găsite lângă un tomberon de gunoi amplasat în cartierul Cetate din municipiul Alba Iulia, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„În această dimineață, printr-ul apel 112, IPJ Alba a fost sesizat în legătură cu faptul că, lângă un tomberon amplasat în spatele cinematografului Dacia din Alba Iulia, au fost găsite 3 cartușe și un obiect care pare a fi o grenadă. La fața locului s-au deplasat echipa pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, care au asigurat zona”, a transmis IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat că obiectul respectiv nu prezintă niciun pericol, acesta fiind o grenadă de panoplie.

„De asemenea, au fost identificate două vârfuri de cartuș și un tub de cartuș, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Precizăm faptul că aceste obiecte nu au prezentat niciun pericol pentru populația din zonă”, a mai arătat IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.