Economie

Premierul Cîțu zice că nu va schimba sistemul fiscal cel puțin până în 2014

Premierul Florin Cîțu a afirmat, marți, la o discuție cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, că dorește ca sistemul fiscal să rămână același cel puțin până în 2024, fără creșteri de taxe.

„De la ultima noastră discuție și până acum avem și un ministru al Finanțelor cu care veți putea dialoga. Astăzi are o conferință de presă în care va prezenta câteva modificări, zic eu, foarte bune la Codul fiscal. Nu vorbim de taxe și așa mai departe, rămân la ceea ce am spus la începutul anului pentru această guvernare – nu creștem taxele. (…) Deci, pe mine mă interesează să rămânem cu același sistem fiscal până în 2024 cel puțin”, a spus Cîțu, la consultările desfășurate în sistem online cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Premierul Cîțu a reitarat faptul că a promis, la începutul mandatului său, că nu va modifica nivelul taxelor și impozitelor în următorii patru ani.

Totoadată, premierul român a amintit că programul e-facturare urmează să înceapă, ca proiect pilot, în prima parte a lunii septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.