Social

Doi bărbați din Sebeș au bătut un cisnădian. Victima va avea nevoie de multe zile de îngrijiri medicale

Doi bărbați din Sebeș, cercetați pentru lovire sau alte violențe, au fost reținuți de polițiști după ce, pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe un cunoscut în locuința unuia dintre ei.

Miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 50 de ani și față de unul de 21 de ani, ambii din Sebeș, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 august 2021, în jurul orei 1,00, în timp ce se aflau în curtea locuinței unuia dintre ei, pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresta pe un tânăr de 23 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii. Potrivit concluziilor medico-legale, victima ar avea nevoie de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de joi, 26 august, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.