Economie

S-a redeschis târgul de animale de la Câmpeni. Taxa de participare a fost majorată

Redeschiderea târgul de animale de la Câmpeni, cel mai mare târg din an, a fost un succes, apreciază primarul localității, chiar dacă taxa de participare a fost majorată de autorități.

„Târgul tradițional de animale de astăzi de la Câmpeni a fost un real succes”, a scris primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca, pe pagina sa de Facebook.

„După atâta timp în care am avut restricții cauzate de pandemie, moții au putut să își vândă animalele și să aducă un venit în plus pentru familiile lor. Au fost în târg multe exemplare frumoase de animale iar cumpărătorii au avut de unde alege”, a apreciat edilul.

Acesta s-a scuzat pentru creșterea taxei de intrare în târg, spunând că diferența în plus se datrează ratei inflației: „Știu că mulți ați fost supărați pentru taxa de intrare în târg dar aceasta a fost votată prin Hotârâre a Consiliului Local al Orașului Câmpeni și față de alți ani a fost indexată doar cu rata inflației”.

„Împreună cu colegii mei și cu consilierii locali vom face tot ce este posibil pentru a sprijini crescătorii de animale din zona Munților Apuseni”, a mai promis primarul.

Atracția târgului de sâmbătă a fost un armăsar de rasă de la Ciuruleasa a cărui valoare este estimată la peste 7000 de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.