Politică

Orban, la Blaj: Nu este bine pentru PNL ca președintele partidului să fie atacat sistematic

Fotografie de arhivă

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Blaj, că nu crede că este bine pentru partid ca președintele acestuia să fie atacat sistematic, să fie pus în tot felul de situații umilitoare și mai ales ca unii să se comporte ca și când nu ar mai exista președinte la PNL.

„Nu mi-am dorit această competiție și am încercat odată cu apariția acestei competiții să rămân echilibrat, să rămân pozitiv, constructiv, să transmit către colegii mei și către opinia publică doar viziunea mea, proiectele mele, obiectivele mele. Deși am fost provocat de multe ori, am evitat aproape sistematic să intru în polemică cu colegii mei, deși de multe ori s-a sărit calul, și nu cred că este bine pentru PNL ca președintele PNL să fie atacat sistematic, pe diferite canale, să fie pus în tot felul de situații umilitoare și, mai ales, să se comporte precum ca și când nu ar mai exista președinte la PNL. Voi râmâne în aceeași conduită. Pentru mine, PNL este mai important decât fiecare dintre noi”, a declarat Ludovic Orban în cadrul ședinței Colegiului Director Județean (CDJ) al PNL Alba.

El a adăugat că, după ce a slujit PNL peste 30 de ani, după ce a promovat sistematic ideile liberale, i s-ar „rupe inima” ca munca fiecăruia dintre liberali „să se ducă de râpă”.

„Suntem într-un moment foarte dificil, un moment pe care va trebui să îl trecem cu bine pentru PNL”, a opinat Orban.

El le-a transmis delegaților care vor fi prezenți la alegerile din 25 septembrie să evalueze care dintre candidații care sunt înscriși în competiție răspunde “cel mai bine exigențelor foarte mari” cărora trebuie să le facă față președintele PNL.

„Judecați cu mare atenție, nu gândiți în funcție de un interes de moment al unuia sau altuia. Mulți își întemeiază judecățile pe diferite câștiguri în plan personal. Aici nu e vorba de câștig în plan personal. S-ar putea să câștige ceva pe moment în plan personal și până la urmă să pierdem cu toții”, a mai Spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a fost prezent sâmbătă la ședința Colegiului Director Județean (CDJ) PNL Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.