Social

Un băiat de 10 ani dat în urmărire a fost identificat în Vâlcea. Copilul era împreună cu tatăl său

Un băiat de 10 ani care a dispărut, joi seara, de lângă blocul din Alba Iulia în care locuia cu mama sa, a fost identificat în județul Vâlcea, unde se afla împreună cu tatăl său, a anunțat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„În urma cercetărilor efectuate, minorul de 10 ani (…) a fost identificat. În această perioadă, minorul a fost împreună cu tatăl său şi s-au deplasat pe raza județului Vâlcea. Nu a fost victima vreunei infracțiuni şi nu a suferit nicio vătămare”, a transmis IPJ Alba.

Un băiat de 10 ani, din Alba Iulia, a fost dat în urmărire după ce mama sa a sesizat Poliția cu privire la faptul că, în seara zilei de joi, acesta a plecat din fața blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit.

„La data de 2 septembrie, în jurul orei 23,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că (…) fiul său, Bicer Onur-Seyfettin, de 10 ani, a plecat din fața blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit”, a informat, vineri, IPJ Alba. Imediat după semnalarea dispariției au demarat activitățile de căutare, iar minorul a fost dat în urmărire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.