Administrație

Primăria Alba Iulia preia cereri pentru repartizarea de locuințe sociale

Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Direcția de Asistență Socială, anunță că începe preluarea de cereri în vederea întocmirii listei de priorități, conform legii, pentru repartizarea de locuințe sociale disponibile de închiriat pentru anul 2022.

„Cererile se depun în perioada 6.09.2021 30.09.2021, de luni până joi între orele 7,30 -16,00 și vineri între orele 7,30 -13,30 la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, str. Republicii, nr.26. Solicitanții pot ridica formularul de cerere și lista actelor justificative de la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia și de pe pagina web a Primăriei Alba Iulia www.apulum.ro, secțiunea Documente online > Direcția de Asistență Socială > Locuințe Sociale precum și pe pagina Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, directiadeasistentasocialaalbaiulia.ro”, se arată în informarea făcută de Primăria municipiului Alba Iulia.

Textul HCL nr. 326/31.08.2021 privind aprobarea criteriilor pentru repartizarea locuințelor sociale din municipiul Alba Iulia, se găsește pe pagina web a instituției www.apulum.ro, secțiunea Informații online > Hotărârile C.L., după de 01.09.2021.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.