Mozaic

Tânărul Andrei Șerban din Alba Iulia concurează vineri seara la SuperStar Romania

Andrei Șerban va încerca să-i impresioneze vineri seara pe jurații emisiunii SuperStar de la ProTV. Publicul albaiulian este, cu siguranță, deja cucerit!

Vineri seara, albaiulianul Andrei Șerban, elev la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia, va participa la emisiunea SuperStar România, care debutează la Pro TV.

Andrei Șerban a împlinit 16 ani în februarie 2021 și este elev în clasa a X-a la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Regina Maria” Alba Iulia, la Secția de jazz-muzică ușoară, având-o ca profesor coodonator pe Cristina Maria Stroia.

Tânărul din Alba Iulia a mai apărut în cadrul unor astfel de concursuri televizate. La vârsta de 12 ani (în 2018) a participat la emisiunea „Vocea României Junior”, când a cântat la pian.

În martie 2021 a participat la casting-ul organizat de Pro TV în Cluj-Napoca pentru emisiunea SuperStar România, unde a fost selectat pentru etapa următoare. Emisiunea se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16-30 de ani și este construită pe formatul American Idol.

În luna mai 2021, a participat în București la al doilea casting, fiind selectat din peste 5000 de tineri înscriși în concurs.

La emisiunea de vineri seara, 10 septembrie, de la Protv, Andrei Șerban va cânta la acordeon melodia Uite așa aș vrea să mor a celebrului Gică Petrescu.

Andrei beneficiază de susținerea fără limite a familiei, mama, tatăl și fratele mai mic constituind „staff-ul său tehnic”. Visul lui este să facă o carieră muzicala internațională și să își compună singur piesele.

One Comment

  1. Chiar esti un SUPER INIMOS Super Star. Urmeaza-ti visul presarand pe el doar flori din muguri de iubire si fii tare precum o stanca ca sa il poti atinge.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.