Social

Femeia din Blaj care și-a omorât fostul iubit a fost arestată preventiv

O femeie de 33 de ani, din Blaj, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-a aplicat fostului său concubin, de 24 de ani, mai multe lovituri cauzatoare de moarte, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Cei doi aveau împreună doi copii.

„În fapt, s-a reținut că, în data de 14.09.2021, în jurul orelor 6,30, în timp ce se aflau în locuința inculpatei din municipiul Blaj, județul Alba, pe fondul unor discuții în contradictoriu, inculpata i-a aplicat victimei, fostul său concubin, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu un par din lemn și alte obiecte contondente, în zona capului și a corpului, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viața. În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanța spre Spitalul Municipal Blaj”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Femeia a fost reținută, iar miercuri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a acesteia pe o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Serviciul Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Blaj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.