Mozaic

Monica Anghel, Ozana Barabancea și Paula Seling vor cânta la „Sărbătoarea muzicii” de la Alba Iulia

Monica Anghel, Paula Seling și Ozana Barabancea, acompaniate de Big Band-ul Radio, se vor număra printre artiștii care vor urca pe scenă la „Sărbătoarea muzicii” de la Alba Iulia, desfășurată de vineri până duminică în Piața Cetății.

„Într-o lume muzicală marcată de dominația comercialului și a mediocrității, ‘Sărbătoarea muzicii’ devine o pledoarie minunată pentru un weekend lipsit de constrângerile ritmurilor care ne inundă auzul de pe toate frecvențele radiourilor. (…) Vor fi trei zile de bucurie, de ordine în haosul sunetelor, o negare a convenționalului, cu o densitate a orchestrației care va transforma fiecare minut într-o operă de artă, într-o aventură marcată de distincție și creativitate”, au transmis, marți, reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, primarul Gabriel Pleșa a afirmat că „Sărbătoarea muzicii” este unul dintre „cele mai elevate și apreciate” evenimente din Alba Iulia, care, anul acesta, va reuni nume de prim rang ale scenei muzicale românești.

În prima seară, vineri, în Piața Cetății vor avea loc recitalul The Puzzles și concertul extraordinar susținut de Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel. Va acompania Big Band-ul Radio, dirijor Ionel Tudor.

Sâmbătă, 18 septembrie, este programat concertul „SymPhoenix”, un proiect muzical marca „Phoenix”. Acompaniază Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Oltenia”, dirijor Bogdan Vodă.

În ultima seară va urca pe scena de la Alba Iulia Gașca Zurli, iar în final va avea loc concertul intitulat „Rock the Symphony”, al Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijor Remus Grama.

Accesul publicului este liber, cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, concertele se vor muta în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.