Mozaic

Premieră la Teatrul de Păpuși „Prichindel”: „Viață de chibrit”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia prezintă sâmbătă, 18 septembrie, premiera spectacolului „Viață de chibrit”. „Viață de chibrit” este un spectacol non-verbal, care se adresează întregii familii.

„Dintr-un simplu chibrit – iată un univers creat. Și chibritul a prins viață în mâinile creatorului, precum a făcut Dumnezeul nostru cu noi. Omul de chibrit parcurge același destin cu cel al omului și se confruntă cu aceleași probleme. Trăiește, iubește, își întemeiază o familie, muncește, se bucură, se plimbă, face cumpărături, se-mbolnăvește… Sensibilitate, emoție, umor și joacă – toate le veți descoperi în povestea care se va derula în fața ochilor, însoțite de imagini spectaculoase și de o muzică atent aleasă, pentru a compune acest univers, atât de special, creat de Radu Dinulescu, inspirat de lumea văzută prin obiectivul fotografic al lui Marius Petrescu”, se arată în prezentarea oficială a spectacolului.

„Viață de chibrit” este un proiect câștigat la Administrația Fondului Cultural Național, inițiat de Asociația Thespis din Arad și derulat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Prichindel”. Reprezentația este programată pentru sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 12.00, la Sala 67 a teatrului.

Purtarea măștii este obligatorie în sala de spectacol, conform normelor impuse pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus, excepție fac copiii cu vârsta sub 6 ani.

Prețul biletelor este 12 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii. Biletele pot fi cumpărate de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00 de la casieria teatrului. Se pot rezerva locurile telefonic, la 0372758351.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.