Administrație

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba promovează (mult prea discret) „dialogurile rurale”

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba anunță că a organizat un „proiect de tineret” în comuna Ciugud, cu participarea a 40 de persoane, prin intermediul căruia a dorit să „încurajeze dialogul”. Dialogul rural, după cum specifică denumirea proiectului.

„«Dialoguri rurale» – proiect de tineret organizat de catre Direcţia Judeteană pentru Sport si Tineret Alba in colaborare cu Colegiul Economic D.P. Martian Alba Iulia , Primaria Comunei Ciugud si Scoala gimnaziala din Ciugug, in data de 15 septembrie 2021, cu participarea a 40 de persoane. Scopul proiectului a fost încurajarea dialogului între tineri și reprezentanți ai primăriei si scolii din localitate. Tinerii participanți vor deveni factori de opinie în comunitățile de unde provin, făcând cunoscute posibilitățile de dezvoltare în mediul rural, conceptul de Smart Village și Școală inteligentă” – acesta este textul integral al comunicatului de presă.

Dat publicității abia a treia zi, comunicatul este foarte criptic (dar și cu diacritice doar din când în când), din el lipsind orice altă informație suplimentară, încât dă impresia că autorului i-ar fi greu să scrie… Ce anume au făcut participanții la eveniment, care este rolul colegiului economic în această poveste și cum anume este încurajat dialogul, despre toate aceste aspecte, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Alba păstrează o discreție absolută!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.