Economie

Klaus Iohannis se declară mulțumit de noul model Dacia Duster

Foto: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni, el mărturisind că experiența șofatului a fost „pe măsura așteptărilor”.

Prezent sâmbătă după-amiază în comuna Pianu de Sus din județul Alba, unde a participat la Evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” și prezentării noii versiuni Dacia Duster, Klaus Iohannis a apreciat modul în care economia a trecut peste criza sanitară.

„Am urcat astăzi la volanul noului Duster, o mașină produsă în România și deja celebră în Europa. Chiar și în condițiile pandemiei, am apreciat modul în care, în industrie, și în economie în general, firmele s-au pregătit și s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităților economice în condiții de siguranță”, a afirmat președintele Klaus Iohannis în discursul său.

În ceea ce privește impresia pe care i-a lăsat-o varianta face lift a Daciei Duster, șeful statului a mărturisit că experiența a fost „pe măsura așteptărilor”.

„Viitorul înseamnă însă mai mult, atât pentru producătorii de automobile, cât și pentru segmentul de piață reprezentat de furnizori. Și am certitudinea că industria auto românească poate mai mult. Încurajez Guvernul și mediul de afaceri să mențină un dialog permanent, mai constructiv și mai orientat spre rezultate”, a adăugat șeful Statului.

Klaus Iohannis a arătat că, la fel ca întreaga economie, industria auto din România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.