Administrație

Aiud. Finanțare parțială a investiției de la Râpa Robilor prin PNRR

Râpa Robilor din municipiul Aiud va beneficia de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), anunță Primăria locală.

Joi, viceprimarul municipiului Aiud a participat la Cluj-Napoca la întâlnirea cu Csilla Hegedus, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, și Matuz Zsolt secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

„Cu această ocazie, s-a stabilit ca la Aiud să se finanțeze parțial investiția de la Râpa Robilor, destinată memoriei deținuților politici. Aceasta este o oportunitate uriașă nu doar pentru extinderea infrastructurii muzeale, pentru crearea de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală, ci și pentru a pune în valoare părți din patrimoniul nostru istoric și cultural, care până acum nu erau accesibile”, se arată într-o informare publică a Primăriei municipiului Aiud.

One Comment

  1. Pingback: Bani din componenta „Turism și cultură” a PNRR, pentru Aiud, Roșia Montană și Rimetea. Discuții exploratorii la Prefectura Alba – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.