Social

A plecat de acasă, iar acum este acuzat de evadare! Tânărul avea arest la domiciliu

Fotografie de arhivă

Un tânăr din Alba Iulia este cercetat pentru evadare, după ce a părăsit locația unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„Ieri, 23 septembrie 2021, polițiștii de supravegheri judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au verificat, în Alba Iulia, o persoană față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu această ocazie, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive, deși, anterior, i-au fost aduse la cunoștință modificările legislative prin intrarea în vigoare a Legii nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare și execuțional penale”, se menționează într-un comunicat dat publicității vineri.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare și au sesizat instanța de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.