Mozaic

„Royal Crown Trophy” va căuta câinele „Supreme Best In Show”, în weekend, la Sebeș

Căței din 100 de rase standardizate de Federația Chinologică Internațională se vor întrece, sâmbătă și duminică, în municipiul Sebeș, pentru câștigarea titlului de „Supreme Best In Show” al expoziției „Royal Crown Trophy”.

La Expoziția Chinologică Internațională „Royal Crown Trophy”, care va avea loc în Parcul Arini din Sebeș, și-au anunțat participarea peste 250 de proprietari ai unor exemplare canine provenind din 13 țări – Austria, Cehia, Danemarca, Estonia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și România.

„Arbitrii internaționali vor analiza și evalua fiecare cățel pe baza standardelor și caracterului și vor avea dificila misiune de a selecta câte un singur exemplar din fiecare rasă, dintre care va fi ales apoi cel mai bun exemplar al grupei. La final, doar unul poate câștiga, iar acela va fi cel mai frumos cățel al expoziției. Vor fi prezenți căței de la vârste fragede, de 3-6 luni – în clasa baby, până la campioni internaționali sau de peste 10 ani – în clasa veteran”, au transmis organizatorii.

Manifestarea este înscrisă în calendarul internațional al competițiilor canine și se desfășoară după regulamentul Asociației Chinologice Române și Federației Chinologice Internaționale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.